slagerij hilversum

Slagerij Kroon bestaat al meer dan 100 jaar. Ons grootste aandachtspunt is het ambacht van slager gecombineerd met kwaliteit en service. Naast onze winkel verkoop kunnen wij ook uw catering verzorgen, voor zowel particulier als voor het bedrijfsleven.

Wij zijn een slagerij met een lange traditie en vele specialiteiten uit eigen keuken!

slagerij hilversum gijsbrecht

U bent van harte welkom in onze gezellige winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat 202 in Hilversum, maar u kunt verschillende producten ook online bestellen op onze webshop.

BBQ

BBQ, GOURMET EN GRILL

Een uitgekiende keuze aan schotels voor BBQ, Gourmet, Fondue & Grillplaat voor ieder budget. Eenvoudig online te bestellen. Bij een bestelling van 15 pers. of meer krijgt u zelfs een BBQ in bruikleen.

sausen en salades

SAUSEN EN SALADES

Bij een mooi stuk vlees hoort natuurlijk een heerlijke saus en een smaakvolle salade. Wij hebben een rijk assortiment vers gemaakte sausen en salades die uw heerlijke BBQ compleet maakt!

vleeswaren

VERSE VLEESWAREN

Een uitgebreide keuze in vleeswaren van de beste kwaliteit. Ook (prijswinnende) worsten en ander heerlijk broodbeleg uit eigen keuken!

vlees

HEERLIJK VLEES

Wij hebben een zeer ruime keuze aan diverse vleessoorten. Mocht u iets zeer specifieks willen, dan kunnen wij het altijd voor u bestellen.

worsten

UIT EIGEN KEUKEN

Slagerij Kroon heeft een eigen worstenmakerij die al diverse prijzen heeft gewonnen. Kom eens proeven, zoals van onze “Saucisse Brûlée”, zoiets heeft u nog nooit geproefd!

kant en klaar

SMAKELIJK EN GEMAKKELIJK

Met onze heerlijke carpaccio, sleetjes met vlees voor in de oven, kant en klare maaltijden en nog veel meer superlekkere producten kunt u altijd gemakkelijk heerlijk genieten.

vegetarisch

VEGETARISCH VLEES

Wilt u een keer geen vlees eten maar wel nog steeds genieten van de smaak van vlees? Wij hebben een mooi assortiment heerlijk vegetarische producten vers gemaakt uit eigen keuken.

catering

CATERING

Rijk aangeklede en opgemaakte schotels. We stellen het graag in overleg met u samen. Gewoon afgeleverd bij u thuis en/of bedrijf.