Slagerij Kroon bestaat al meer dan 100 jaar. Ons grootste aandachtspunt is het ambacht van slager gecombineerd met kwaliteit en service. Naast onze winkel verkoop kunnen wij ook uw catering verzorgen, voor zowel particulier als voor het bedrijfsleven.

Wij zijn een slagerij met een lange traditie en vele specialiteiten uit eigen keuken!

Slagerij Kroon Hilversum

Ons assortiment

Kwaliteitsvlees bereidt met ambacht en passie voor smaak!

Verse vleeswaren

Een uitgebreide keuze in vleeswaren van de beste kwaliteit. Ook worsten en ander beleg uit eigen keuken.

Vlees met smaak

En ruime keuze aan diverse vleessoorten. Zoekt u iets speciaals? Vraag het de slager dan kunnen wij het voor u bestellen.

Uit eigen keuken

Slagerij Kroon heeft een eigen worstenmakerij die al diverse prijzen heeft gewonnen. Kom eens proeven, zoals van onze “Saucisse Brûlée”, zoiets heeft u nog nooit geproefd.

Onze specialiteiten

Heerlijke Carpaccio Rollades, Sleetjes voor in de oven en nog veel meer. Kom eens langs op de Gijsbrecht voor nog meer lekkere vleesgerechten.

Schotels voor BBQ, gourmet, fondue & grillplaat

Een uitgekiende keuze aan schotels voor BBQ, Gourmet, Fondue & Grillplaat voor ieder budget. Eenvoudig online te bestellen. Bij een bestelling van 15 pers. of meer krijgt u zelfs een bbq in bruikleen.

Catering voor bedrijf & particulier

Rijk aangeklede en opgemaakte schotels. We stellen het graag in overleg met u samen. Gewoon afgeleverd bij u thuis en/of bedrijf

(H)eerlijk vlees

Alleen het beste duurzame varkensvlees en rundvlees is verkrijgbaar bij slagerij Kroon, van betrouwbare bron en eerlijk geproduceerd. Dat maakt ons varkensvlees en rundvlees zo speciaal!Verrassende recepten voor grill, gourmet, buffet of gewoon-door-de-weeks. Er is altijd wel iets lekker te vinden bij slagerij Kroon! Laat u verassen door het uitgebreide assortiment!